Целта е да бъде подобрена достъпността на пациентите до специализирана медицинска помощ

...
Целта е да бъде подобрена достъпността на пациентите до специализирана медицинска помощ
Коментари Харесай

Болница Сърце и Мозък Бургас стартира кампания за безплатни медицински консултации с неврохирург

Целта е да бъде подобрена достъпността на пациентите до специализирана здравна помощ

По самодейност на екипите по неврохирургия във високотехнологичния болничен комплекс „ Сърце и Мозък “ Бургас стартира специална акция за безвъзмездни медицински съвещания с неврохирург . Чрез възстановяване на достъпността до  профилирана здравна помощ, пациентите могат да получат съвещания, отговори и препоръки от опитните експерти.

Кампанията ще стартира на 20.05.2024 година Всеки понеделник и сряда от 14:00 до 17:00 часа . Ние ще отговорим на всички въпроси, свързани с централната и периферната нервна система. Ето и няколко аргументи, заради които може да се консултирате с неврохирург:

1. Главоболие – в случай че страдате от чести или мощни главоболия или други болки в региона на главата.

2. Гръбначни болести – при проблеми с гръбначния дирек, като дискови хернии, спинална стеноза и други гръбначни патологии.

3. Травми на мозъка и гръбначния дирек – в случай че сте претърпели контузия на главата или гръбначния мозък и дирек – ранната консултация с неврохирург е от решаващо значение за вярното лекуване и възобновяване.

4. Тумори на мозъка и гръбначния дирек – диагностиката и лекуване.

5. Болки в гърба и крайниците – в случай че изпитвате хронична болежка в гърба, врата или крайниците, консултацията със експерт ще ви помогне да установите повода и разберете опциите за лекуване.

За повече информация и авансово записване, апелирам, свържете се с нас на телефон: 056/ 703 003
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР